Wereldbeker Groep G Ronde 2 België 5-2 overwinning op Tunesië

What's on your mind?

Moderator: kosh

Post Reply
wm2018gunstig
Posts: 1
Joined: Mon Mar 19, 2018 4:44 am

Wereldbeker Groep G Ronde 2 België 5-2 overwinning op Tunesië

Post by wm2018gunstig » Sat Jul 07, 2018 3:33 am

In de tweede ronde van de 20e Wereldbeker-groep

brazilie shirt wk 2018

van Rusland in 2018 veegde de Belgische thuishaven 5-2 door Tunesië.

In de 5e minuut werd E-Azar geschonden in het strafschopgebied en België scoorde een penalty. Een minuut later scoorde E-Azar met een rechtsschot en de bal viel in de linkerbenedenhoek van het doel van de tegenstander. België 1: 0 Tunesië. In de 14e minuut toonde de scheidsrechter een gele kaart aan Tunesië. In de 16e minuut gaf België snel een vrije trap, Mertens stuurde een assist, Lukaku liet het doel achter in het midden van het gereserveerde gebied, de bal brak in de rechter benedenhoek van het doel van de tegenstander. België 2: 0 Tunesië. In de 18e minuut opende Tunesië een indirecte vrije trap, Hazri stuurde een assist door de bal langs de zijlijn, Bron scoorde een kopbal vanuit het midden van het strafschopgebied en de bal brak in de rechter benedenhoek van het doel van de tegenstander. België 2: 1 Tunesië.

In de 21e minuut scoorde Alder Verrell een rechtervoet
Spanje shirt
buiten het strafschopgebied en miste de linkerpaal. In de 24e minuut verving het Tunesische team Hamdi Nagguez de gewonde Bron. In de 30e minuut scoorde Hazri na een pass van Hamdi Nagguez een rechtsvoetige bal vanaf de rechterkant van het doel: de bal bevond zich boven de linkerbovenhoek van het doel. Hierna schoot Sasi vanaf de rechtervoet buiten het strafschopgebied en miste de bal de linkerkolom. In de 39e minuut scoorde F-Ben Yousuf na een pass van Hamdi Nagguez een rechtervoet buiten het strafschopgebied en miste de rechterpaal.

In de 41e minuut verving het Tunesische team Benalouan de geblesseerde S-Ben Yousuf. Een minuut later, Boyata brak de bal naar de onderste regel en Tunesië won de hoek. In de 48e minuut stuurde Munier een assist met een rechte bal, Lukaku schoot precies in het midden van het strafschopgebied en de bal brak in het midden van het doel. België 3: 1 Tunesië.

Aan het begin van de tweede helft, in de 47e minuut,
belgië shirts
nam België de hoekschop. Na de bal van De Blauner te
Image
hebben ontvangen schoot Alde Verrell vanaf de rechtervoet van het kleine strafschopgebied en de bal lag hoger dan de lat. In de 51e minuut stuurde Alde Verrell een assist bij met een rechte bal, E-Azar schoot de linkervoet in het midden van het strafschopgebied en de bal brak in de linker benedenhoek van het doel van de tegenstander. België 4: 1 Tunesië. In de 54e minuut, nadat hij de bal van de kant van Maruller had ontvangen, scoorde F-Ben Yousuf een kopbal vanuit het midden van het strafschopgebied en de bal was hoger dan de linkerbovenhoek van het doel. In de 56ste minuut, na ontvangst van de kopbal van F-Ben Yousuf, schoot Sasi vanaf de rechtervoet buiten het strafschopgebied en miste de bal de linkerkolom. In de 59e minuut verving het Belgische team Fellaini de geblesseerde Lukaku.

In de 59e minuut verving Tunesische Slyti Sassy. In de 61ste minuut schoot Carrasco van buiten het strafschopgebied en miste de rechterkolom na een pass van E-Azar. In de 63e minuut won Wittsel een vrije trap voor België in eigen helft. Na een pass van Carrasco, schoot E-Azar vanaf de rechtervoet van het strafschopgebied en de bal was hoger dan de rechterbovenhoek van het doel. In de 66e minuut nam Tunesië de hoekschop en na een pass van Badri scoorde Hazri een rechtervoet van uiterst links en miste de bal de rechterkolom.

In de 68e minuut verving het Belgische team Bashu Yai Frankrijk shirts E-Azar. In de 70e minuut kreeg Tunesië een indirecte vrije trap, Hao liet het doelpunt buiten het strafschopgebied na en de bal bevond zich boven de linkerbovenhoek van het doel. In de 80ste minuut scoorde Bashuay een doelpunt met de linkervoet op de doellijn en raakte de bal het kruis van het doel van de tegenstander. Murnier maakt een goede schot rechts van het strafschopgebied.De bal is hoger dan de dwarsbalk. In de 82e minuut nam België de hoekschop en Vitesse maakte een afstandsschot van rechts van buiten het strafschopgebied.De bal lag hoger dan de lat.

In de 86ste minuut verving het Belgische team Thieleman Mertens. In de 90e minuut stuurde Thieleman een assist van de bal langs de kant van de bal, Bashuyai scoorde een doelpunt vanuit het midden van het strafschopgebied en de bal brak in de rechter benedenhoek van het doel van de tegenstander. België 5: 1 Tunesië. Vervolgens scoorde Hazri na een pass van Slity een schot van rechtervoet op 35 yards van het doel en lag de bal hoger dan de lat. In de 92e minuut won Bashuay in eigen helft een vrije trap voor België. Na een voorzet van De Blaunet maakte Bashuay een schot met links vanuit een strafschopgebied en miste de rechterkolom.

In de 93e minuut stuurde Hamdi Nagguez een assist-aanval uit, Hazri scoorde een schot met rechts vanuit het midden van het strafschopgebied en de bal brak in de linkerbenedenhoek van het doel van de tegenstander. België 5: 2 Tunesië.

Technische statistieken

België schoot 22 keer, schoot 12 keer, bal controlepercentage van 49.6%, hoekschop 5 keer, vrije schop 13 keer, pas 442 keer, steel 13 keer, buitenspel buitenspel, fout 12 keer, geen rode en gele kaarten.

Tunesië schoot 16 keer, schoot 5 keer, bal controle 50,4%, hoekschop 2 keer, vrije trap 11 keer, 452 keer passeren, 16 keer stelen, 3 keer buitenspel, 13 keer fout, gele kaart.

Opmaak line-up

België (3-4-2-1)

Doelman: Nr. 1 Tibo-Curtowa

Verdediger: nr. 5 Jan-Vilcomheng, nr. 20 Drake-Boyata, nr. 2 Aldweierd

Middenvelder: Nr. 11 Janick Ferreira Carrasco, Kevin De Braun op de 7e, Axel-Wittser op de 6e, Thomas-Munier op de 15e

Doorsturen: nr. 9 Romelu-Lucaku, nr. 10 Eden-Azar, nr. 14 Delis-Mertens

Tunesië (4-3-3)

Doelman: Farouk-Ben Mustafa

Verdediger: nr. 2 Syam-Ben Yousuf, nr. 11 Dylan-Bron, nr. 12 Ali-Malule, nr. 4 Ashini-Meria

Middenvelder: Fyani-Sasi op de 13e, Saif-Edin-Hao op de 7e, Elise-Shirley op de 17e

Doorsturen: nr. 8 Ben Yousuf, nr. 10 Wahbi-Hazri, nr. 9 Anise Badri

Post Reply